Reshje  të shumta bore dhe shiu u regjistruan në shqipëri gjatë natës duke u gdhire e diela, në veri dhe jug të vendit.

Autoriteti rrugor shqiptar njoftoi se pati redhje debore në akset qafë Mali – Fierzë, Bajram Curri – Valbonë, ne zonen e Steblevës  ne Librazhd etj.

Megjithatë, qarkullimi vazhdon normalisht, pa zinxhirë, në të gjithë keto zona.

Nderkohe për reshjet e dendura të shiut sollen edhe rënie gurësh e rreshqitje dherash në disa akset komvbetare.

Per pasoje pati vështirësi në qarkullim për disa minuta  por aktualisht rruga është pastruar dhe levizja kryhet pa probleme.

Autoriteti rrugor u kerkon shofereve qe të tregohen të kujdesshëm për shkak të lagështisë në rrugë, të reduktojnë shpejtësinë dhe të respektojnë sinjalistikën.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *