Autoritetet italiane kanë shkatërruar një grup kriminal I cili zhfrytëzinte vajzat e reja nga Shqipëria, për prostitucion.

Policia italianë ka zbatuar 11 urdhër arreste personale me akuzat për tentativë rrëmbimi, shfrytëzimi, ndihme dhe mbështetje të prostitucionit, dhunës seksuale dhe përndjekjes.

Hetimet, të koordinuara nga Prokuroria Publike e Bolonjës, zgjatën mbi një vit. Të arrestuarit janë shtetas shqiptarë dhe italianë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *