Shezai Rrokaj sfidon Ilir Meten si kryetar i ardhshëm i Lëvizjes Socialiste per Integrim. Gara per zgjedhjet e reja ne drejtimin e LSI-se u njoftua nga sekretari i përgjithshëm Luan Rama, dhe do te mbahet ne datën 6 nentor. Menjëherë pas mbledhjes se kryesisë, Rrokaj ka dhënë nje prononcim per mediat, ku ka shfaqur synimet per drejtimin e ardhshëm te kesaj partie. Shezai Rrokaj është shprehur se kërkon te krijoje nje model te ri politik te saj, ku partia te jete me e hapur dhe baza te përfshihet me shume.

Leave a Reply

Your email address will not be published.