Ish-kreu i Policisë Bashkiake të Tiranës, Florenc Hoxha u procedua penalisht nga Policia e Tiranës.

 

Ai u vu nën hetim sepse një ditë më parë u përfshi në një konflikt për një furgon me ushqime, në zonën e Vaqarrit.

 

Hoxha ndaloi makinën e Bledar Gogës dhe u përplas me të, duke e akuzuar se po shpërndan ushqime për fushatë për PS.

 

Por nga ana e socialistëve, diçka e tillë është mohuar dhe për rastin në fjalë është pretenduar se ushqimet po shpërndaheshin për çeljen e iftarit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *