Një sherr banal midis dy personave në një lokal në lagjen Haxhias , në Elbasan.

 

Pas përpasjes fizike dhe ndikimit të alkoolit njerit protagonistëve është dëmtuar rëndë dhe është dërguar në spital dhe ndodhet ne gjendje të rëndë, në koma ku po i bëhen ekzaminit me skaner.

 

Policia ka prangosur njerin nga autorët dhe po heton ngjarjen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *