Konflikt për motive banale në qendër të qytetit të Fierit.

 

Policia gjen në vendin e ngjarjës një cekan, një kacavidë dhe një kapuc.

 

Mësohet se ka qenë një sherr mes dy personave ai që sjellë në vendin e ngjarjes uniforma të shumta policore, ndërsa qytetarët i janë trembur faktit për përshkallëzim të sherrit.

 

Blutë kanë rrethuar vendin e ngjarjes e kanë marrë edhe objektet e gjetur aty.

 

Mësohet se është shoqëruar në mjediset e komisariatit një person lidhur me sherrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *