Subscribe

Rrjedhjet e gazit dhe defektet ne rrjetin elektrik janë problemet kryesore me te cilat përballet shërbimi zjarrfikës në kryeqytet gjate ditëve te ftohta te dhjetorit.

 

Ndërkohë për natën e ndërrimit të viteve janë marrë për ndërhyrjen ne kohe ne rastet e zjarreve.

 

Sipas drejtorit Shkelqim Goxhaj shërbimi zjarrfikës do te jetë ne gatishmëri gjatë gjithë ditëve të festave për t’ju përgjigjur nevojave dhe shqetësimeve te qytetarëve.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *