Subscribe

Eni Jorxhi me profesion juriste, nuk ka mundur t’i shpëtoje sorollatjeve dhe zvarritjeve te zyrës se regjistrimit te pasurive te patundshme. Pak kohe me pare ajo ka ber një aplikim per te regjistruar nje prone, një procedure qe i është dashur ta kryeje ne një hark kohe prej afro 3 muajsh. Por ajo si shume qytetare te tjere është e gatshme qe per te shmangur zyrat e shtetit, te paguaje ca pagesa me shume. Ne total janë 52 veprime qe qytetaret i bëjnë me zyrat e regjistrimit te pasurive te patundshme, nga te cilat 27 prej tyre tashme mund te bëhen vetëm tek noteri pa qene e nevojshme qe te shkohet ne hipoteke. Por cilat janë disa nga shërbimet kryesore qe qytetaret mund t’i bëjnë tek noteri? Qytetaret mund te aplikojnë per te përfituar nga këto shërbime nga data 16 janar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *