Njerëzit në fillim të çdo lidhje kanë tendenca që të mendojnë se do të zgjasë përgjithmonë edhe pse kjo ndodhta nuk mund të ndodhë.

 

Realiteti në shumë raste mund të jetë shumë ndryshe nga ajo çfarë dëshirojmë në të vërtet. Sidoqoftë, ka disa mënyra të përgjithshme se si mund ta zbuloni nëse lidhja juaj do të zgjatë përgjithmonë apo jo.

 

E keni përafërsisht të njëjtin status social

Në fillim të çdo lidhje, këto dallime zakonisht nuk vërehen sepse jemi thellësisht të dashuruar dhe nuk i vërejmë detajet. Por, për një lidhje të suksesshme është esenciale që të dy persona të jenë të të njëjtit status social.

 

E keni të njëjtin sens të humorit

A nuk është e mahnitshme kur i kuptoni shakatë e partnerit dhe partneri qeshë me shakatë e juaja? Sensi i humorit është një prej gjërave më të nevojshme për një jetë të shëndetshme familjare. Nëse veç e keni të njëjtin sens të humorit, atëherë ju keni 90% shanse të keni një jetë të lumtur e të suksesshme së bashku.

 

Mendoni njëjtë për paratë

Është e vështirë për njerëzit që nuk janë mësuar ta planifikojnë buxhetin të gjejnë gjuhë të përbashkët me ata të cilët blejnë çfarë të dëshirojnë. Çështja e financave është shumë delatike dhe është esenciale që të dy të jeni në të njëjtën faqe sa i përket këtij aspekti.

 

I keni të njëjtat prioritete në jetë

Është shumë e vështirë për dy njerëz me prioritete të ndryshme të jetojnë së bashku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *