Ndërsa disa njerëz bien në ujërat e thella të gjumit sapo prekin jastëkun, të tjerë flasin dhe kthehen gjatë gjithë natës duke kërkuar të njëjtin oazë paqeje.

Astrologët thonë se yjet mund të ndikojnë në cilësinë e gjumit tonë. Më poshtë po ju paraqesim shenjat e horoskopit në të cilat lindin njerëzit me gjumin më të thellë.

Demi

Demi e duan rehatinë dhe luksin, dhe kjo shtrihet deri në gjumin e tyre. Nëse ka një shenjë të zodiakut që mund të flejë në çdo kohë dhe kudo, për sa kohë që është mjaft e rehatshme, është Demi. Një gjumë i fortë i Demit është një reflektim i nevojës së tyre për siguri dhe stabilitet. Sapo të qetësohen, është e vështirë të zgjohen dhe ndërprerja e gjumit mund të çojë në reagime të dhunshme.

Bricjapi

Bricjapët njihen për disiplinën dhe zellin e tyre, por kur vjen koha për të pushuar, e marrin po aq seriozisht. Për ta, gjumi i shëndetshëm nuk është një luks, por një domosdoshmëri. Duke pasur parasysh prirjen e tyre për të marrë përgjegjësi të mëdha, kur më në fund lënë mënjanë të gjithë barrën, Bricjapët bien në një gjumë të thellë. Bricjapët janë të vështirë të zgjohen, veçanërisht nëse e dinë se kanë një ditë tjetër të gjatë përpara.

Peshqit

Peshqit mund të zhyten lehtësisht në fazat më të thella të gjumit dhe shpesh shohin ëndrra intensive. Për Peshqit, gjumi është pothuajse i shenjtë, është koha kur intuita e tyre është më e fortë dhe kur ata ndjejnë një lidhje të thellë me botën e tyre të brendshme. Kur flenë, Peshqit e kanë pothuajse të pamundur që të zgjohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *