Subscribe

Inspektorati kombëtar i mbrojtjes se territorit nisi sot një aksion për shembjen e ndërtimeve pa leje zonën e në pyllit të sodës, në Vlorë.

 

Në toatal janë parashikaur të shemben 10 objekte një dhe dy katëshe, të cilat janë ndërtuar në brendësi të pyllit, por edhe ne bregdet.

 

Aksioni, i cili po mbështetet nga forcat e policisë, filloi në zonën nartës e më pas do të vijojë drejt plazhit të vjetër.

 

Pronaret nuk e kundershtuan nderhyrjen e inspektoriatit, pasi ishin lajmeruar me heret per prishjen e objekteve te tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *