Opozita ka reaguar ndaj ndalimit dy dite me pare te vëllait te shefit te komisariatit te Dibrës, per trafik te lendeve narkotike. Ne nje deklarate per mediat, Partia Demokratike thekson se pavarësisht arrestimit, shefi i komisariatit Robert Aga, vazhdon te qëndroje ne detyre dhe po korr parcelat me kanabis ne Dibër, ndërsa mbron bandat qe prishen zgjedhjet ne Dibër. Partia Demokratike i është drejtuar Prokurorisë,  duke i kërkuar te hetoje te gjitha faktet per krimin elektoral ne Dibër, si dhe për implikimin e Agës në trafikun e drogës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *