Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë I ka bërë thirrje protestuesve që të evitojnë dhunën në protestën e kësaj të enjteje.

 

Në një reagim në “Facebook”, ambasada I ka bërë apel edhe qeverisë dhe forcave të sigurisë që të tregohen të përmbajtur.

 

“Shtetet e Bashkuara nxisin të gjithë pjesmarrësit në protestën e sotme që të ushtrojnë paqësisht të drejtën e tyre për t’u mbledhur dhe të refuzojnë dhunën, si dhe iu bëjnë thirrje qeverisë dhe forcave të sigurisë që të tregohen të përmbajtur.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *