Subscribe

E ngarkuara me punë e SHBA-së në vendin tonë, Leyla Moses – One, foli foli ashpër për të gjithë kritikët e Referormës në Drejtësi, duke theksuar se pikërisht kjo reformë është në hapat e duhur.

 

LEYLA MOSES – ONE

E NGARKUARA ME PUNE E SHBA

“Shqipëria po shkon në kahun e duhur. Reforma në Drejtësi vazhdon ende dhe shqiptarët do të marrin drejtësinë. Reforma në Drejtesi nuk po dështon. E keni gabim nëse mendoni kështu. Shqipëria po punon fort për ta mbajtur këtë zotim, për të siguruar bashkim. Shqipëria duhet të plotësojë objektivin e vendosur për kontributin ekonomik dhe ne e vlerësojmë. Ne si aleancë duhet të modernizojmë armatimin dhe të sigurojmë qëndrueshmëri dhe paqe për qytetarët tanë”.

 

Këtë deklaratë, diplomatja amerikane e bëri në kuadër të nje aktiviteti per 10-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.

 

LEYLA MOSES – ONE

E NGARKUARA ME PUNE E SHBA

“Për 70 vjet NATO ka ndihmuar për një qëndrim të vazhdueshëm. Rusia është e vendosur të minojë institucionet tona, të na përçajë. Rusia ka ndërhyrë në kontrollin e armëve. Rusia është vetëm një kërcënim. Terrorizmi mbetet kërcënimi i vazhdueshëm. Përballë këtyre sfidave mbetemi të angazhuar që ne si aleatë po veprojmë. Për 10 vite Shqipëria e ka bërë aleancën më të fortë”.

 

Zyrtarja e larte amerikane vleresoi angazhimin e Shqiperise si anetare e Aleances se Atlantikut te Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *