E ngarkuara me punë e SHBA në Tiranë, Leyla Moses-Ones ishte në shkollën Edit Durham për monitorimin e procesit të zgjedhjeve.

 

Zv/ambasadorja Moses-Ones raportohet se ka pyetur komisionet në QV nëse ka pasur probleme në orët e para të votimit.

 

Më herët ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës i bëri thirrje të gjithë udhëheqësve politikë, zyrtarëve të qeverisë, agjencive të sigurisë dhe qytetarëve që procesi i 30 qershorit të zhvillohet në mënyrë të qetë dhe transparente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *