Ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku u takua ne Uashington me sekretarin amerikan te energjise, Dan Brulet.

Ne fokus te bisedes mes tyre ishte rritja e investimeve amerikane ne Shqiperi.

Penetrimi i gazit te lengshem ne tregun shqiptar si dhe perdorimi i tij per venien ne funksion te TEC-it te Vlores, ndertimi i depozitave apo edhe i nje terminali per gazin e lengshem  ne te ardhmen, u diskutuan gjeresisht mes Ballukut dhe zyrtarit te larte te Shteteve te Bashkuara.

One thought on “SHBA interes për gazin dhe naftën në Shqipëri

  1. America putt nose in venezuela for gas in asia Albania comes blow with buying Albanian s cock suckers americans buying gas invest oligarchs cock suckers mera Albania coming like gipsy in europe

Leave a Reply

Your email address will not be published.