Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Zyrta e Bashkimit Europian në Tiranë ka uruar palët politike në Shqipëri për gjetjen e gjuhës së përbashkët mbi paketën McAllister.

 

Në një koment në Facebook, BE thekson se pakti për zgjedhje të lira dhe të ndershme është në interes të të gjithë qytetarëve shqiptarë.

 

Ndërkohë ambasada e SHBA-se ka komplimentuar Edi Ramën dhe Lulzim Bashën për kurajon dhe përgjegjësine lidhur me paktin në fjalë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *