Shaip Kamberi ka mundur të fitojë mandatin e deputetit në Kuvendin e Serbisë.

 

Kamberi është rizgjedhur si deputet në Parlamentin e Serbisë, pasi siguroi 698 vota në zgjedhjet që janë mbajtur në Tërnoc të Bujanocit. Lajmi bëhet me dije nga mediat në Kosovë që citojnë këshilltarin e Kuvendit Komunal në Preshevë, Shpëtim Haliti.

 

“Kësaj radhe dreqërit mbetën të parëndësishëm, herën e kaluar patën ndikimin e drejtpërdrejtë në procesin zgjedhor dhe i sollën një mundim të madh të gjithë fshatit, pavarësisht se sa janë, janë të parëndësishëm”, tha Kamberi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.