Subscribe

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini deklaroi se është detyrim për nxënësit që të mbajnë maska në shkollë. Në “Facebook”, ajo postoi një video me mesazhe nga nxënës e mësues që flasin për rëndësinë që ka maska.

“Mbajtja e maskës 😷 është e detyrueshme, sepse kjo është e vetmja mënyrë se si ne të mbrojmë veten dhe të tjerët. Gjithsesi, këtë më mirë e sqarojnë nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Servete Maçi” në Tiranë nëpërmjet kësaj videoje 😊👇🏻”

Të hënën 4.500 nxënës u rikthyen në banka për të marrë mësime plotësuese për shkak se kanë hasur vështirësi gjatë mësimit online. Ndërsa shkolla do të rinisë në datën 14 shtator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *