Me ane te një postimi ne rrjetet sociale, kryeministri Edi Rama ka komentuar shifrat e papunësisë ne vend, por duke nënvizuar se kjo është nje sfide e cila nuk mbyllet asnjëherë.

 

“INSTAT nxori dje shifrën e re të papunësisë dhe pa pasur as më të voglën vetëkënaqësi, sepse sfida mbetet e jashtëzakonshme e komplekse, duke filluar nga domosdoshmëria për ta ulur më tej papunësinë, tek nevoja për të rritur mbrojtjen e punonjësve, si edhe objektivi ambicioz që pagat e ulëta të rriten gjithashtu thotë shefi i qeverise.

 

Rama vijon me tej duke thëne se sfida  ne drejtim të punësimit vazhdon vit pas viti për te arritur  një kthesë themelore drejt një të nesërmeje shumë më të mirë se sa e sotmja.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.