Fermerët kanë përfunduar sfidën e përcaktuar nga Agai, i cili i urdhëroi të krijonin një dordolec. Sipas zarfit të mbërritur në shtëpi, fermerët u ndanë në dy grupe dhe secili duhej të krijonte një dordolec me materialet e vëna në dispozicion nga Agai.

Sfida do të fitohet nga grupi që ka krijuar dordolecin më të frikshëm.

Grupi i parë përbëhet nga Artemisa, Mariana, Elsa, Çiljeta, Gloria, Renisi dhe Valeri, ndërsa grupi i dytë përbëhet nga Dijonisi, Ditea, Flori, Albano, Gledisi, Baby G, Xhesika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Ndërkohë, Albano ishte i vetmi fermere që refuzoi të bëhej pjesë e sfidës.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Ju mund të jepni mendimin tuaj në rrjetin social “Instagram”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *