Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetin social Facebook pamjet nga Porti i Durrësit.

 

Rama shkruan se ky sezon turistik shënon një rritje të vizitorëve të huaj, jashtë çdo parashikimi që ishte bërë deri tani.

 

MIRËMËNGJES

dhe me prurjet e jashtëzakonshme të këtyre ditëve në Portin e Durrësit, në një sezon turistik që po shënon shifra hyrjesh të vizitorëve të huaj, jashtë çdo parashikimi, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *