Asambleja e Ligës Italiane të futbollit ka përcaktuar datën 13 qershor për rinisjen e futbollit.

Në takimin e klubeve të Serisë A, 13 nga 20 drejtues klubesh votuan për rinisjen në qe qershor ndërsa të tjerët për 20 qershorin.

Ndeshjet do luhen cdo tre ditë me të vetmen pauzë për takimet e kupës në 1 dhe 22 korrik. Sezoni duhet të mbyllet më 2 gusht.

Tani pritet vetëm “OK”, i qeverise italiane, e cila e kushtezoi vendimin e saj me përgatitjen e një protokolli të ri dhe shumë të rrepteë sanitar për ekipet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *