Një 59-vjeçar serb ka vrarë këtë të premte gruan e tij shqiptare në Austri.

Ai e qëlloi atë me thikë në apartamentin e tyre në provincën austriake të Tyrol.

Vrasësi u gjet në banesë dhe u arrestua menjëherë. Ai nuk bëri rezistencë gjatë arrestimit.

Serbi e qëlloi gruan 50 vjeçe nga Shqipëria pas një konflikti dhe arma e krimit ishte një thikë kuzhine.

Nuk dihet se cili ka qenë motivi i vrasjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *