Një 22-vjeçar nga Shkodra është arrestuar, i akuzuar për mashtrim në blerjen e automjeteve luksoze.

 

I riu, në bashkëpunim me një person tjetër, paraqitej si klient, duke premtuar se lekët për blerjen e makinave do t’i kalonte në llogarinë bankare të shitësit.

 

Në fakt, ata merrnin automjetet dhe më pas nuk paguanin asgjë.

 

Pas denoncimeve të shumta, agjentët sekuestruan 6 makina luksoze me vlerë dhjetëra mijëra euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *