Policia ka vënë në pranga adminisistratorin e një subjekti privat dhe dy shoferë të firmës, për shkak të gërryerjes së lumenjëve pa leje përkatëse. Policia ka konstatuar dy trajlera të mbushur me materiale inerte me qëllim transportimin e tyre, për të cilat shoferët nuk dispononin asnjë dokument shoqërues.

 

Trajlerat u kapën në aksin rrugor Skuraj-Milot, ndërsa të arrestuarit kanë tentuar të manipulojnë faturën tatimore duke  paraqitur të dhëna të rreme që nuk korrispondonin me sasinë, subjektin blerës e shitës të mallit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *