Prokuroria e Shkodrës ka vendosur nen sekuestro preventive 9 pallate ne bregdetin e Velipojës. Ky vendim i organit te akuzës është marre,  pasi dyshohet se ndërtimet e bëra nga subjekti “Fishta.shpk” me administrator Said Fishtën, janë te paligjshme. Burime zyrtare nga Prokuroria, njoftojnë se kane filluar hetimet me akuzën e shpërdorimit te detyrës per ish-anëtaret e Këshillit te Rregullimit te Territorit ne komune, dhe ish-kryetarin e komunës. Lejet e ndërtimit i ishin dhëne subjektit “Fishta.shpk’ ne shkelje te ligjit, pasi ne zonat bregdetare miratimi i tyre duhet te behej nga Këshilli Kombëtare i Rregullimit te Territorit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *