Subscribe

Është shquar gjithnjë për një sens humori që i përfshin të gjithë. Kështu vjen edhe shfaqja e tij këtë të shtunë në Teatrin Eksperimental. “Seksterapi në kryeqytet”, komedia muzikale e Herion Mustafaraj është një thirrje gazmore që e ka frymëzuar aktorin disa vite më parë, kur lexonte një vepër të Dritëro Agollit. Po a e ndihmon vërtet shoqërinë shqiptare një terapi seksi, dhe si vjen këtë të shtunë në Teatrin Ekperimental? Komedia “Seksterapi në kryeqytet” mendohet që të shëtisë edhe në teatrot e rretheve, ndërsa në Tiranë pritet të mos e mbyllë rrugëtimin artistik vetëm mbrëmjen e së shtunës, por të rikthehet sërish në shtator.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *