Seks me stomakun bosh apo plot? E keni patur ndonjëherë këtë dilemë? Ekspertët përgjigjen se më mirë është të kryesh marrëdhënie seksuale pasi të ushqehesh dhe jo para.

 

Po ashtu, studiuesit kanë zbuluar se gratë janë më të ndjeshme ndaj joshjes seksuale pas ngrënies. Kjo pasi ushqimi aktivizon sistemin hedonist të trurit, i cili hap rrugën për kënaqësi shtesë. Mendojeni kështu: Jeni në një restorant të bukur duke ngrënë drekë, që nuk mund të mbyllet kurrsesi pa një ëmbëlsirë!

 

Një ushqim i ëmbël në fund të drekës është si një zgjatim i momentit të bukur. Mendja relaksohet dhe gjendja shpirtërore bëhet më e gjallë. Njësoj është edhe seksi pas buke!

 

Dr. Frederic Saldman tha se gratë që mbajnë dietë ushqimore, nuk përjetojnë shumë kënaqësi seksuale. Përfundimi është ky: Nëse ju mungon ushqimi, seksi nuk shijon aq shumë!

 

One thought on “Seks para apo pas buke? Ja kur shijon më shumë

  1. Varet nga çifri, Ne rast se nje çift ka ndienja ska rendesi barku plot apo bosh kenaqesia varet tek eksperienca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *