Eksperiencat seksuale të secilit çift janë të ndryshme. Çdokush zgjedh mënyrën e tij për të ndërtuar dhe shijuar me partnerin/partneren. Gjithsesi, në kokën e secilit prej nesh ka disa pikëpyetje në lidhje me seksin.

 

Nuk e dimë nëse ia keni drejtuar ndonjëherë pyetjen vetes se a është më mirë të kryeni marrëdhënie seksuale me dritat ndezur apo fikur? Ne sot do ju japim disa arsye se përse është më mirë që të kryeni marrëdhënie seksuale me partnerin/partneren me dritat ndezur.

 

1-Kur ju mbani dritat ndezur, jo vetëm keni mundësi të shikoni partnerin/partneren nudo, por mund të shikoni se ku po shkoni. Jeni më të qartë në lëvizjet tuaja.

 

2-Të lejoni partnerin/partneren t’ju shikojë pa rroba është një shenjë besimi dhe komoditeti që keni krijuar me njëri-tjetrin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *