Të zgjedhësh avokadon e përsosur është diçka që mësohet me kalimin e viteve.

 

Por ndodh që avokadoja që e keni blerë më aq dashuri të mos shijohet dot në kohë për shkak se nëse e pret, fillon dhe merr një ngjyrë kafe e nuk qëndron më e freskët.

 

Një grua ka zbuluar sekretin sesi mund ta ndalosh diçka të tillë. Sipas saj, nëse e prisni një avokado dhe dëshironi të ruani gjysmën tjetër të freskët, atëherë duhet ta mbështillni me një gjethe marule.

 

Kjo këshillë u mirëprit nga të gjithë ata që e konsumojnë shumë avokadon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.