Femrat japonezë në pamje të parë duken gjithmonë të reja dhe nëse janë të moshës 40 apo 50 vjeç.

 

Orizi është ndër përbërësit kryesor të dietës japoneze. Ky produkt përdoret shumë jo vetëm për të gatuar, por po ashtu edhe në kozmetikë, sidomos për flokët dhe kujdesin ndaj lëkurës.

 

Uji i orizit zvogëlon inflamacionin, ka efekt shërues dhe po ashtu lufton shenjat e lëkurës që vinë së bashku me plakjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *