Prindërit një ndër detyrat më të vështira në jetë kanë këshuillat dhe mësimet që u japin fëmijëve të tyre.

 

Ky është vetëm një sekret që Steve Siebold e ka zbuluar, pasi i ka shpenzuar 34 vjet duke i intervistuar dhe analizuar më shumë se 1,200 milionerë.

 

Më poshtë do të lexoni disa prej këshillave më të rëndësishme prindërore nga personat e pasur.

 

Rrethojeni veten me njerëz të suksesshëm

Kjo mund të jetë po aq e thjeshtë sa të luani lojëra që dominohen nga njerëzit e pasur, si p.sh. sporti i golfit. Shoqërimi me njerëz të pasur ju mundëson të krijoni rreth më të mirë shoqëror.

 

Bëni para duke zgjidhur probleme

Nëse jeni të fiksuar të bëni para sa më shumë, atëherë është mirë t’ju ndihmoni edhe tjerëve. Ndihmesa për të zgjidhur probleme është një mënyrë e sigurt për të bërë para.

 

Zgjidheni një karrierë që ju pëlqen

Ju do të jeni shumë më të motivuar të fitoni para duke e bërë punën që e dashuroni sesa duke e bërë një punë që e urreni.

 

Shpenzoni me kujdes

Edhe nëse keni shumët ë ardhura, është mirë të keni kujdes se si i shpenzoni paratë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *