Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç në një takim të realizuar me  ambasadorin e Shteteve të Bashkuara në Beograd, Kyle Scott, ka biseduar për marrëdhëniet dypalëshe, bashkëpunimin ekonomik dhe dialogun në mes të Beogradit dhe Prishtinës.

 

Sipas mediave bëhet me dije se presidenti Vuçiç, e ka informuar ambasadorin Scott se Prishtina me vënien e taksës mbi prodhimet e Serbisë dhe Bosnjës, ka shkelur marrëveshjen e tregtisë së lirë në Evropën Qendrore-CEFTA.

 

Ndërkohë nga ana tjetër Scott u ka bërë thirrje Beogradit dhe Prishtinës që të tregojnë fleksibilitet në arritjen e një zgjidhjeje që do t’i kontribuonte stabilitetit në rajon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *