Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump ka anuluar pjesëmarrjen në Forumin Ekonomik në Davos të Zvicrës që do të mbahet në fund të janarit.

 

Në një postim në Twitter, Trump shprehet se do ta anulojë samitin e Davosit për shkak të papajtueshmërisë së demokrtatëve për sigurinë e kufirit me Meksikën.

 

“Për shkak të papajtueshmërisë së demokratëve për sigurinë e kufirit dhe rëndësisë së madhe të sigurisë për kombin, unë me respekt po e anulojë udhëtimin shumë të rëndësishëm në Forumin Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës” ka shkruar Trump në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *