Ndërsa Ukraina është zgjuar nga sulmet e Rusisë ditën e sotme, duke shkaktuar frikë dhe panik në vend, presidenti ukrainas,  Volodymyr Zelenskyy u shpreh se do t’i ofrohet armë çdo veterani dhe vullnetari që është i gatshëm për të mbrojtur vendin, raporton BBC.

Ukraina ka ndërprerë të gjitha marrëdhëniet diplomatike me Rusinë pas nisjes së pushtimit mëngjesin e sotëm.

 

Javët e fundit, në rrjet qarkulluan pamje të civilëve ukrainas, teksa i nënshtroheshin trajnimit në baza ushtarake.

Leave a Reply

Your email address will not be published.