Rusia largohet nga Këshilli i Evropës.

 

Lajmi u bë I ditur nga ministri i Jashtëm rus Sergej Lavrov:

 

 

“Rrjedha e ngjarjeve është bërë e pakthyeshme. Rusia nuk ka ndërmend të durojë veprimet subversive të ndërmarra nga Perëndimi, i cili po kërkon një rend të bazuar në rregulla dhe zëvendësimin e ligjit ndërkombëtar. Që është shkelur nga Shtetet e Bashkuara dhe vendet satellite të saj”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *