Stuhia dhe erera të forta në Itali kanë shkaktuar deme të mëdha dhe përmbytje në zonën e  Crotones .

Rrugët e qytetit, të cilat ndodhen nën nivelin e detit siç është rrethi Marinella, janë  shnderruar ne lumenj. Nderkohe baltë dhe mbeturinat kane mbuluar te gjitha makinat dhe janë përmbytur garazhet e dyqanet e kateve te para .

Qindra ndërhyrje shpëtimi nga Brigada e Zjarrfikësve dhe Mbrojtja Civile kane beret e mundur shpetimin e  njerëzve e bllokuar në makina.

Ende nuk jane raportuar te lënduar por situata e motit  sipas eksperteve pritet te perkeqesohet. Ministria e mbrojtjes  i ka bërë thirrje te gjithë  qytetarëve   të qëndrojnë në shtëpi për arsye sigurie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *