Subscribe

Shume rruge kryesore te mërkurën do te jene te bllokuara per shkak te aktiviteteve te shumta qe bashkia e Tiranës do te organizoj me rastin e ditës se verës. Drejtoresha e Rinise Ben thirrje qe ne 14 mars qytetaret te mos përdorin shume makinat, ne mënyre qe te mos rendohet qarkullimi.

 

Bashkia ka planifikuar aktivitete te ndryshme përgjatë gjithë dites, qe do te nisin tek Sheshi Skenderbej, do te vazhdojnë tek Liqeni, ne ish-bllok dhe Pazari i Ri.

 

Drejtoresha e rinise Aspasiana Kerxhalli kishte edhe nje porosi per te gjitha ata qe do te festojnë ne kryeqytet te bëjnë kujdes me qellim qe te shmangin ndotjen e ambientin dhe dëmtimin e investimeve publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *