Dhjetëra protestues bllokojnë Rrugën e Kombit në shenjë proteste për ngritjen e çmimit të naftës.

Në vendngjarje ndodhen forca të shumta policore.

Po ashtu, është bllokuar edhe rruga te stacioni i trenit në Durrës.

Ndërkohë, në Tiranë, dhjetëra qytetarë po grumbullohen para Kryeministrisë në ditën e dytë të protestës, me qëllim kundërshtimin e rritjes së çmimeve të produkteve të shportës dhe karburantit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.