Subscribe

Nisur nga ngjarja e rende e një vite me pare, ku dy turiste çeke mbeten te vrare ne zonën e Malësisë se Madhe, ministrja ceke Zhvillimit Rajonal kërkoi me shume siguri ne zonat turistike malore. Gjate nje konference për shtyp me homologen Milva Ekonomi, ministra ceke vlerësoi bukuritë natyrore dhe resurset e Shqipërisë. Por interesi i cekeve për te vizituar Shqipërinë po njeh vetem rritje. Sipas ministres Ekonomi deri ne shtator janë dy cartera ne jave qe do te sjellin turiste te vizitojnë Shqipërinë, veçanërisht alpet. Ne fund te vitit 2015, numri i turisteve çek qe kane vizituar Shqipërinë është 15.700 me nje dyfishin krahasor me vitet e mëparshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *