Rrëzohet një pemë pranë terminalit të qytetit.

 

Nga rrezimi i pemës janē dëmtuar 2 makina. Ngjarja ka ndodhur mbremjen e kesaj te shtune.

Sipas banorëve pergjate trotuarit janë disa pemë të cilat janë tharë e kalbur dhe herë pas herë kanë rënë duke rrezikuar dhe jetën e njerëzve.

Dëmet materiale janë të shumta, pa të lënduar pasi të dy mjetet kanë qenë të parkuar anës rrugës.

Është dashur nderhyrja e sherbimit zjarrfikës për të larguar pemën nga mjetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *