Subscribe

Vendosja e një skedine sporti mund te behet për argëtim, por dhjetëra te tjera me pas rrezikojnë te krijojnë varësi.

 

Mosha te ndryshme deri dhe 14-vjeçarët luajnë sistematikisht ne lojëra fati. Janë te pakte ata qe e pranojnë publikisht, por thonë se pjesën me te madhe te ditës e kalojnë me parashikime për fatin e ndeshjes se ardhshme.

 

Sipas sociologeve varësia nga lojërat e fatit dhe llotot sportive po kthehet ne një problem për shoqërinë.

 

Specialistet vlerësojnë nismën e qeverise për mbylljen e lojërave te fatit por kjo sipas tyre duhet te shoqërohet me politika ndaj personave te varur prej tyre.

 

Por a do te frenohet një pjese e qytetareve qe pjesën me te madhe te kohës e kalojnë ne lojëra fati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *