Një korsi e aksit Librazhd-Përrenjas është bllokuar si pasojë e rënies së gurëve.

 

Gurët kanë rënë në vendin e quajtur kthesa e Nogut në afërsi të fshatit Hotolisht.

 

Nga bllokimi i korisisë është krijuar rradhë e gjatë automjetesh dhe vështirësi në qarkullim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *