Aksi rrugor Elbasan-Librazhd është bllokuar në të dy anët e rrugës për shkak të rrëshqitjes së dherave dhe gurëve.

 

Për shkak të reshjeve të dëndura të shiut, të cilat kanë përfshirë qarkun e Elbasanit, shoferët apelohen që të tregojnë kujdes gjatë drejtimit të mjeteve, të reduktojnë shpejtësinë dhe të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor.

 

Në këtë aks ndodhet shërbimet e policisë si dhe firma kotraktore të cilët po punojnë për zhbllokimin e rrugës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.