Reshjet e shiut të ditëve të fundit në qarkun e Kukësit kanë shkaktuar rrëshqitje dherash e gurësh në aksin kombëtar Kukës-Shishtavec. Për të shmangur aksidentet, firma mirëmbajtëse ka ndërhyrë për pastrimin e rrugës, ndërsa i bëri thirrje drejtuesve të automjeteve që të bëjnë kujdes, për shkak të pikave të rrezikshme të këtij segmenti. Rrëshqitjet e dherave dhe gurëve janë të shpeshta dhe ndodhin edhe për shkak të relievit të thyer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *