Një adoleshente 15 vjeçare dyshohet se është rrëmbyer në qytetin e Fierit.

Adoleshentja Jurgena Xhelali është nga fshati Mbroastar, ura e Fierit dhe i përket komunitetit rom.

Kanë qenë familjarët e saj të cilët kanë bërë kallëzimin në polici, ku kanë thënë se vajza është larguar nga banesa të martën në orën 9 të mëngjesit.

Ndërkohë minorenja ndodhet në policinë e Beratit dhe nuk pranon të flasë më familjarët.

Policia tha se nga deklarimet qe vajza ka bere ne komisariat, thuhet se ajo eshte me deshiren e vet nga shtepia per tu martuar ne Berat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *