Gjykata e Sarandës ka lënë në burg tre personat e arrestuar që dyshohet se kanë dhunuar noterin Thoma Kaçi pak ditë më parë në lagjen nr.4 në qytetin bregdetar.

 

Bëhet fjalë për Oltjon Kolonja allias Oltjon Pula 39-vjec, Elis Avduli allias Mile Xhafa, 52 vjec dhe Vladrias Himaj, 34 vjeç.  Tre të akuzuarit i kanë hedhur poshtë akuzat e ngritura ndaj tyre.

 

Ndërsa e kërcënuan me jetë, autorët i kërkuan noterit 100 mijë euro noterit. Por, noteri iu dha 20 milionë lekë të vjetra që kishte në banesë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *