Roberti, Albano dhe Valeri janë tre nga fermerët që janë zgjuar të parët.

Teksa po qëndronin në verandë, Roberti tha se ende nuk e kupton sesi funksionojnë disa gjëra në fermë.

Ai i kërkoi Albanos t’ia shpjegonte si funksionon ndarja e detyrave dhe rolin e kryefermerit/es.

Ndërsa Valeri iu ofrua t’i lajë rrobat për ta ndihmuar atë të ambientohet.

Nga ana tjetër Roberti nuk e pranoi ndihmën e tij, por i tha t’i mësojë lavatriçen, pasi nuk është mësuar që të tjerët të bëjnë gjëra për të.

Pjesë nga biseda:

Roberti: Nuk jam familjazuar ende këtu që të kuptoj si ndahen punët. Nuk e kuptoj as rolin e kryefermit, ose çfarë kriteresh ke.

Albano: Ke vetëm tre ditë.

Valeri: M’i sill rrobat se t’i laj unë.

Roberti: Jo nuk jam mësuar kështu, më duket sikur shfrytëzoj njerëzit.

Valeri: Jo ka gjë, kam qejf.

Roberti: Jo, më ndihmo tek lavatriçja. /vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *