“Natyra humane, me njerëz të mirë dhe tolerantë e bëjnë “Ferma VIP” një emision të suksesshëm”.

I këtij mendimi ka qenë fermeri më i ri Robert Aliaj.

Berti teksa përshkroi ndjesitë e ditëve të para, tha se gjeti në “Ferma VIP” atë që kishte parë edhe nga jashtë, njerëz të mirë dhe harmoni.

Ishte e parashikueshme. Gjeta atë gjë që konstatova nga videot. Nuk u zhgënjeva dhe situata këtu është miqësore, njerëz të mirë dhe tolerantë. Natyra humane harmonizohet me natyrën e vërtetë. Suksesi i këtij emisioni është që ka virtyte shumë të mira”, tha Berti./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *